Bali Wedding Association Membership Benefits

English:

1. The Bali Wedding Association member certificate can be shown to potential clients as proof of being a bona fide service provider.
  2. The member designation of the association can be used with the BWA logo on website marketing and advertising material.
  3. Membership will be shown on the BWA website.  All information is searchable to all visitors to the site along with logo and contact details.
  4. Member companies will enjoy increased media awareness. BWA has links with a variety of media outlets as well as an ongoing press and public relations strategy to consistently update the offerings of the association among the wedding industry players. Journalist are put in touch with members for interview opportunities on a regular basis.
  5. Members receive invitations and discounts to attend BWA meeting networking events, seminars, workshops or training sessions.
  6. Members enjoy access to a network of supportive, approachable and experienced professionals to guide and advise on any areas of difficulty or concern.
  7. Members can access a network of experienced planners to assist when additional staff are required at events at pre-agreed  competitive rates.
  8. All members contact details will be included in the catalogues to be issued regularly by BWA
  9. All members will enjoy the opportunity to be involved in any expo held by BWA and be introduced to potential clients in this manner
  10. BWA provides mentoring to any members should there be a dispute between members or between a member and a client.

Indonesian:

1. Sertifikat keanggotaan Bali Wedding Association bisa ditunjukkan kepada klien sebagai bukti bahwa perusahaan anda adalah vendor dalam jasa pernikahan yang bisa dipercaya.
  2. Penunjukan keanggotaan dari asosiasi bisa digunakan bersama dengan logo BWA di website untuk tujuan marketing dan materi periklanan.
  3. Anggota BWA akan dimasukkan ke dalam database vendor di website BWA yang dapat diakses oleh seluruh pengunjung situs, lengkap dengan logo dan detail perusahaannya.
  4. BWA memiliki hubungan dengan berbagai media serta pers dan humas secara berkelanjutan yang konsisten memperbarui info kegiatan dari asosiasi antara para pemain industri pernikahan yang sangat berguna bagi seluruh anggota BWA. Jurnalis-jurnalis media akan secara regular menghubungi asosiasi untuk memberikan anggota kesempatan untuk interview.
  5. Semua anggota akan menerima berbagai undangan dan potongan harga dari menghadiri pertemuan-pertemuan networking, seminar, workshop atau kelas training.
  6. Akses ke jaringan yang professional dan berpengalaman dalam bidang wedding industri jika terdapat suatu masalah.
  7. Akses ke jaringan professional di bidang pernikahan yang berpengalaman untuk dapat memperoleh tenaga kerja dengan rate yang terjangkau.
  8. Member BWA akan dimasukan ke dalam katalog yang dibuat oleh BWA secara regular.
  9. Setiap anggota BWA memperoleh akses untuk ikut dalam expo yang diselenggarakan BWA dan akan diperkenalkan kepada klien potensial.
  10. BWA akan memberikan bimbingan pada setiap anggotanya jika terjadi suatu kesalahan-pahaman baik antara member atau dengan klien.